...

Hur kunde jag var så dum?

Hur fan kunde jag vara så dum och tro att saker och ting skulle bli bättre?

Suck. Jag var dum nog, trodde att min situation verkligen skulle ändras om jag bara började plugga och skaffade mig en utbildning, en yrkestitel. Jag var dum nog att tro att jag skulle få ett jobb. Hur kunde jag vara så dum?

Jag orkade verkligen inte med ams längre. När jag väl fick tummarna ur röven och började plugga, trodde jag att jag också skulle få en inkomst, som inte ams var inblandad i. Dumma, dumma jag.

Jag kommer aldrig bli av med ams. Jag känner hur jag bara sjunker och sjunker djupare ner i skiten.
Jag verkar osynlig för ams, jag är en av dem som de försöker skyfla undan med känns det som. Som inte räknas med i statistiken, och därför inte behöver läggas någon energi på, hon kan säkert fixa något själv, hon har jue utbilldning.
Det kommer väl till en dag när jag verkligen är på botten och deras krav kommer, istället för när jag VILL OCH ORKAR jobba. Det är säkert när jag mår som sämst de kommer börja hacka på mig igen. Då vet jag inte vad jag gör. Jag vet jue knappt ens vad jag ska göra nu!

Jag förstår Tazze om han en dag tröttnar på mig och min situation. Det kan inte vara kul att jobba och slita och försörja en annan människa. Jag har tröttnat själv. Så om han en dag också gör det... kommer jag förstå honom.

Jag känner mig misslyckad. Jag är totalt misslyckad. Jag blir 24 om drygt en månad.
Vad har jag åstadkommit i mitt liv? Absolut ingenting. Jag har pluggat. Och varit arbetslös. Är arbetslös.
Känner hur andra också tänker, "varför jobbar inte du? Du är jue verkligen misslyckad."

Jag må vara en jävla torrbolle, men mina drömmar är faktiskt av det helt vanliga slaget. Jag har inga stora fantastiska drömmar. Jag vill bara kunna köpa det där huset, den där bilen. Men framförallt. Jag vill kunna bilda familj. Det kan jag verkligen inte som det ser ut nu. INGENTING AV DET. 24 år snart, och har aldrig haft ett jobb.
Om man inte är misslyckad då, när fan är man det då?

Jag kommer ruttna i en lägenhet ensam, med någon katt. Och inte ha åstadkommit någonting alls i livet.

Bajs.

Vill ni veta den riktiga orsaken till att jag inte skriver mer? Eller ni har gissat er till den?

Dels, ja, för att jag tappat det lite med att skriva.

Men mest är det för att om jag ska skriva dag ut och dag in, varje dag, så blir alla inlägg likadana.
De kommer innehålla så lite, mest meningen "spela wow" eller liknande. För jag har inget annat för mig.
Vad ska man göra när man inte har jobb? När inte ens självaste ams kallar en på möte på 2 månader, som de lovade den 4e januari!? Och trots påminnelser om det till dom? Vad fan gör man?
Jag spelar istället. Dagarna går. Snabbt också. Det har blivit längre dagar, och att jag går upp sent. Det är jobbigt, för jag vill inte ha det såhär. Men vad gör man? Vad fan ska jag göra?

Ska ringa *** igen den 1a mars. Jag blev bedd att ringa i mars, så jag tänker ringa så fort som möjligt för att få reda på om de har litet ider jag kan hoppa in. Säkerligen har de inget då heller, men jag försöker iaf! Det kan man inte säga att jag inte gör.

Mitt liv suger verkligen balle nu. Jag är inte lycklig. Jag är inte nöjd med min situation. Jag är tillbaka till vad det var för 4 år sen. Bara att jag är FATTIG. Jag får inte ens ngt av ams än. Så jag lever på Tazze. Underbart.

Idag blir en bra dag iaf, ska luncha med världens bästa tjejer, Annie och Johanna!<3
Sen ikväll blir det bio, Shutter Island, och efter det beger vi oss till familjen Grön! Träffa lilla Alex igen!^^ Helt underbart! Hihi, hoppas han inte växt alltför mkt!:P

WoW!

Jag skäms inte för att jag spelar. Varför skulle jag?

Jag är samma person fortfarande. Jag är jag. Ta mig för den jag är. Så enkelt är det!
Jag har många intresse, och spel har alltid tillhört ett av dem. Alla möjliga spel. Vissa vill jag spela, andra överlåter jag till Tazze att spela, medans jag tittar på. Det räcker.

För egentligen. Jag har hittat ngt att göra om dagarna nu. Vad skulle jag annars göra om jag inte spelade?
Jag har ingen skola längre, jag har inget jobb. Sitta rakt upp och ner och titta på tv? Ligga och stirra i taket? Det finns inte mycket för mig att göra! Förrutom alla hushållssysslor, men så mycket finns det inte att fylla alla dagar med. Vad skulle jag annars göra? Samtidigt som jag tillfredställer mitt behov av att spela, mitt intresse, så är jag även social. Faktiskt. För man får kontakt med vitt främmande människor, över spelet som man snackar med. Det är ett scoialt spel. När mina spelande vänner IRL också spelar, så snackar jag såklart med dem. Eller om det bara är så att vi spelar tillsammans. Jag är inte lika inne på det som när jag började, annars hade jag inte kunnat sitta och skriva här! Stundens eufori har lagt sig och jag är tillbaka igen, men med lite mer spel än innan!

Jag tar tillbaka allt ont jag har sagt om WoW. Det stämmer inte det folk säger. Man måste börja spela för att inse det. Det vet jag själv nu!

I onsdags fyllde min fina mamma år! Jag fick iaf ringe henne, men mest av allt skulle jag velat åka hem till henne och gett henne en stor bamsekram! Min fina älskade mamma!<3 Saknar henne till tusen!
Söta Johanna fyllde också år i onsdags!<3 Grattis i efterskott skriver jag här, även om jag sagt det redan!^^

Igår opererades pappa. Tänkte massa på honom igår. När jag ringde igårkväll hade mamma inte fortfarande hört något. Men jag ringde idag igen, och mamma sa att han kommit hem! Han var inne hos grannen, men han hade inte ont iaf! Han mådde så bra sa hon!:) Härligt! Han ska få en extra stor kram på tisdag!

För på tisdag blir det RAMMSTEIN!!!!! WOHOOO!! Sova hos mamma och pappa, synd bara att det är en tisdag, och vi måste åka hem igen så tidigt!

Imorgon blir det födelsedagsfest hos söta Johanna! Ska bli så kul!^^ <3 Har dock inte hittat en bra present... Det är svårt när man inte får ekonomin att gå ihop... En dag när jag kan, så kommer det bli något bättre!:)

Tazze kom hem för en liten stund sen också, snart sticker han igen. Så är jag ensam här igen. Men. Jag kan jue alltid spela.

<3

"Jag orkar inte heller bry mig om jag förlorar mina läsare. Bara jag får spela =)"

Precis så jag också känner. Tack!:P

Haha, fast, jag vet att det bara är en fas, precis som allt annat jag får för mig att göra. Se bara på Twilight.
Så det kommer att gå över! Då kanske jag kommer börja uppdatera mer! Men inte just nu.

Jobbfronten går bajs. Inte ens blivit kallad till ams på över 1 månad. Idioter. Kvittar hur många ggr jag säger till dom om det. Fortfarande inget.

Med Tazzeman går allt underbart. Firade 3 år tillsammans i onsdags. Inte för att det blev mycket till firande, eftersom han jobbade eftermiddag. Vi sa att vi skulle ta det på fredagen istället. Men då blev han såklart sjuk. Vi fick iaf ätit på Sabinas Steakhouse. Snacka om underbar mat. Men restaurangen... behöver verkligen ett lyft!

Annars så... Nej, bara WoW! Förvånad att jag inte satt igång det än, men det gör jag nu! Tjing!

Jag är död!

Alltså, i spelet ;) Haha, tappar nog mina få läsare, men jag har inte så många att förlora, så?

Jag spelar med söta Johanna, och Tazze. Jag och Johanna hjälper varandra och Tazze hjälper mig!:P Han kom upp i lvl 80 häromdagen. Den högsta lvln man kan ha. Jag ligger på lvl 23, Johanna också. Iaf i skrivande stund!

Fast i sunkträsket!

Haha.

Jag erkänner. Efter att bara ha spelat i 2 dagar så är jag fast!
Jag ska köpa spelet idag. Haha, jag har ett par att tack, bla Tazze som bjöd in mig, Johanna som är i lika lvl som jag och Hans för att han hjälpte mig i en knivig sits igår + att han boostade mig lite! Tack!

Haha. Det är WoW jag snackar om. Jag är fast i sunkträsket! Trodde aldrig jag skulle börja spela. Men jävlar. Igår blev det MÅNGA timmar. Lär väl göra det hela veckan eftersom Tazze jobbar eftermiddag!xD

Vi fick återställa min dator igår. Det behövde den verkligen. Men ack, nu har jue allt jag hade på min dator försvunnit!:( Kommer väl på sakerna jag saknar i efterhand!

I söndags så hade jag iaf Johanna och Annie över på lite kinamat! Mine och Klintan kom förbi också, så efter att vi tjejer ätit och blivit proppmätta, så kollade vi på Inglourius Basterds. Grymt bra film. Fast den var bättre på bio!:P Och söta lilla Katie var med! Haha, men jävlar, vad den hunden kan fisa!xD


Igår så blev det iaf Ulla med Annie och hennes mamma. Haha, för en sisådär 10 min!xD Vi var där 17.55. De stängde 18.00!xD Neeeej. Vi fick gå igenom schampoo, och fortsätta till höger bort till kassorna och plocka på oss det vi kunde! Haha, det var nog min minsta visit inne på Gekås!:P NÅNSIN! Nog för att vi fått åka efter att bara ha sett kön, men aldrig att vi gått in och stannat i 10 min!xD Vi hade betalat 18.10! Inga brända pengar där inte!

Haha, nu ska jag uppdatera WoW till fulla versionen, alltså betala för det. Det är det ultimata beviset på att jag är fast!

RSS 2.0