Vi ses nästa år! :)

Dagen har gått fort, har inte hunnit med särskilt mycket.

Började packa resväskan, med kläder. Tror vi har fått med oss det som ska med. Allt är inte färdigpackat än, men det kommer inatt, när vi sovit lite. Tänkte jag skulle ta en dusch då så jag packar ner schampo och balsam då!
Plus smink och resterande som ska med.

Pass, undervattenskameror, biljett och pengar ligger på bordet i köket.

Tvättat två maskiner idag, en vit och en färgad.

Hoppas faan inte att vi glömmer något!
Ska ha med min gamla mobil, så är det något så skicka gärna ett sms, så läser vi det! Men vi kommer ha mobilen avstängd, och bara kolla sms någon gång under dagen!:)

Åker ifrån stackars katterna igen, de blir helt vilda av att vi inte är hemma på några dagar. Nu är vi borta över en vecka. Stackare. Ingen som kommer och kelar med dom under tiden, bara ger dom mat och vatten. :( Mina små pluttar, får ingen kärlek på länge.

Men. Jag önskar er alla underbara vänner en god jul och ett riktigt gott nytt år, så ses vi då igen!:D <3 Vi ska minsann bada, sola, vräka massa god mat och bara ha det skönt 1 vecka !:)

Strålande vit jul!

Så skönt att inte ha suttit vid en dator på 4 dagar! Jag har liksom inte haft någon lust till det, jag har gjort meningsfulla grejer med min tid istället för att sitta vid en trög dator! Det känns jäkla härligt!

I fredags då så tog vi examen! En härlig dag, med lite tårar här och var, såklart. Det känns fortfarande overkligt att inte gå till skolan mer. Det kommer kännas mer den 11 januari, för då börjar skolan igen och jag ska inte dit.

Men iaf, i fredags så åkte vi till Skåne! Först ett stopp i Helsingborg hos Lina! Haha, vilket jävla virrvarr! Hittade jue inte rätt för fem öre, det var nära att Tazzeman gav ut totalt och åkte mot Trelleborg. Men med lite hjälp av Lina och google maps så gick det till slut. Det blev bara 1 timme, men allt är väl bättre än ingenting!^^

Sen så åkte vi vidare till Trelleborg och fick våra magar fyllda!^^ Vi var iaf inte de ändå hungriga!:P I skåne var det också snö, som vi lämnade hemma. Lite mer snö i Trelleborg bara.
I lördags sen så fyllade lillebror 20, så han blev kidnappad av kusiner. Vi körde gocart i malmö, 8 minuter för 120 spänn, inte direkt billigt! Men jäklar i havet vad kul det var!!! Haha, varför har jag aldrig gjort det innan!??!
Sen vidare mot Hammarlöv och släkt och vänner som väntade på lillebror. Haha, det var då allt började spåra ur!:P

Jääääklar vad det snöade. Det har nog inte snöat så mkt hemma i Trelleborg på väldigt länge! Haha, alla stack hem tidigare för att de var rädda för att bli insnöade. Stackars Joakim. Han fick en fin dag hoppas jag iaf! :)

På kvällen sen så var det fest hos kusin Johanna och Robin! Alltid lika trevligt.
På söndagen så besökte vi Marie och Jimmy, och såklart deras Simba och Sixten! Det var så längesen jag träffade henne! Jag saknar min lilla Marie! Hoppas hon kommer upp hit snart!
Vi åkte också hem till mormor en snabbis, på lite fanta och pepparkaka.
Mmmmm, sen när vi kom hem hade mamma lagat världens godaste socker/saltade revbensspjäll!!!! Ohhh, jag säger som Tazze; Det knullas i munnen så gott det är!!! Fan att man inte äter det oftare!
Sen blev det lite julklappsutdelning för att sedan köra in till malmö och se Avatar på bio. Ritktigt bra film, rekommenderas! :)

Måndagen slutade med att vi köpte kattmat, undervattenskameror på Claes Ohlsson och en ny mobil till mig! :)
Tyvärr blev det ingen av dem jag ville ha. Det blir det aldrig. Suck. Men denna jag har nu är helt okey. Tror jag. Tiden får utvisa vad jag tycker, men just nu är jag väl ganska nöjd! :)

Samsung Jet S8000
Det blev en Samsung Jet S8000 till slut. Den är väl rätt okey. Är inte riktigt nöjd med bilderna den tar, och den satasn lampan blir man jue blind av! Kommer aldrig få bilder där personerna tittar in i kameran!

Idag har jag och Tazze varit hos hans föräldrar och firat jul, med god mat och julklappar!

Men snart åker vi! Oooooooooooh, ska hålla oss vakna så länge vi kan inatt, sova så läge vi kan och så åker vi 3 på natten onsdag/torsdag. Sen går planet 07.15! Vid 13.30 är vi i Egypten och gottar oss satan! Slippa all denna snö som kommit de senaste dagarna, idag senast. Härligt att ni får en vit jul, det hade jag gärna också haft, men inget slår en solig jul i Egypten!:D

Nu känner jag att det räcker med uppdatering för denna gången, kanske att jag hinner med fler inlägg imorgon, men sen är det inte troligt att ni får läsa ngt mer förrän nästa år!

PUSS

EXAMEN!!!!!!

Imorgon tar vi alla tjejer examen! Grattis tjejer, ni är så jävla duktiga!!!

Ikväll har vi haft det helt underbart trevligt! Popquiz på Ströget, varför har vi inte gjort detta innan!?
Vilken miss alltså! Annie och Johanna, och alla andra som såklart vill vara med, detta måste vi göra om igen!

Tack för en bra avslutning, med lite fylla och mat!:D

Imorgon får vi våra betyg, sen ses vi aldrig mera som klasskamrater! :/ Men vi får ha en återträff igen, samma ställe, samma tid och plats! Popquiz på Ströget! Det är med tårarna jag säger, jag kommer sakna att se er var dag!

Tack också speciellt till Johanna som fixade en liten förfest!^^ Ha nu det superkul i Tysklandet och ta många bilder på Rammstein! Hälsa sambo din också! =)

Till alla som tar åt sig och känner att ni blir berörda, JAG ÄLSKAR ER! <3 Ni vet vilka ni är!

Ps: Christofer har gjort mig förkyld! :( haha ^^,

Sockerkick och Paris Hilton!

Hahahaha, mitt jävla sockerberoende... FAN!

Gjorde lite cola i sodastreamern och tog några skumtomtar. Socker, socker, socker. Tusan.
Vad jobbigt med detta sockerberoende! Måste sluta och hitta ett substitut för det jävla sockret.
Inget godis efter nyår! Så äre´t bara!  Måste hålla´t.

Sitter och kollar på House of wax, med Paris Hilton. Haha, gillar sättet hon dör på, järnrör rakt genom huvudet! Fast killen ifrån one tree hill är snygg. Minns inte hans namn, Murray i efternamn tror jag. Måste kolla, imdb.com är bra att ha! Chad Michael Murray hette han visst! Snyggve.

Wiie, imorgon blir det dricka av, dricka till det, supa, kalla det vad ni vill!:P Först hos Johanna för en liten förfest, sen fortsätta på ströget med popquiz och köttbuffe! Får se hur länge jag stannar, vi ska jue på avslutning på fredagmorgon halv 9!:P Bör inte dricka för mkt! Fast. Det är jue sista kvällen med klassen!

Marie ringde innan!:D Vad kul, det var längesen vi snackades vid. Jag saknar henne! Ska åka och träffa henne och Jimmy en dag nu när vi är nere i Trelleborg!

Lalalalala, jag är lycklig! Älskar min Tazzeman, snart firar vi 3 år tillsammans! Har inte riktigt tänkt på något firande, men eftersom vi åker till Egypten kan man slå ihop allt vi firar och koppla ihop med den!^^

Nu är reklamen slut och första killen dör snart! Tjohej!

Sömn!

Haha, klockan är nu strax efter 8. Jag är trött. Jäkla konstigt.

Sov för tusan 3 timmar innan!:S Jag var så trött när jag kom hem att jag var tvungen att lägga mig en stund!:P Men att det skulle bli 3 timmar hade jag inte räknat med!xD
Jag sitter bara här och gäspar nu, hur kan jag vara trött efter att ha sovit i eftermiddags!?

Tifa är söt. Hon ligger på sin plats på soffan, på kudden och jagar osynliga saker i luften. Mini ligger bara och sover som vanligt. Lataste katten ever alltså! Ska lägga upp en bild på dem så ni får se mina pluttisar!:D

Men det får jag göra sen, för nu ringde telefonen! :)

Kort skoldag.

Haha, ja, någon gång ska väl vara den första gången i allt! Idag var första gången jag försov mig så att S fick ringa och fråga var jag blev av!xD

Egentligen hade det inte gjort något om jag stannat hemma idag, herregud, jag tog bussen in halv nio för att få reda på betyget i psykiatri och sedan se färdigt seven pounds. Sen var det slut, vi slutade kvart i 11!
Aja, jag får ta det, jag fick jue VG så jag ska inte klaga över den korta skoldagen!:P

När jag kom hem vid 12 så fick jag en glad överraskning, nålarna har kommit! :)
Jag hoppas verkligen jag fått med alla beställningar, man blir allt lite nojjig faktiskt, men det tror jag nog. Allt som står med på specifikationen har jag fått.

Imorgon blir det utvärdering av omsorgskursen, förhoppningsvis får jag reda på vilket håll jag hamnat, G/VG. Sen så fick vi i vår lilla grupp ta på oss att duka till på fredag, göra klassrummet snyggt och sådära.
Sen vid 17 tiden ska vi hem till Johanna och ha lite förfest där! Sen så blir det ströget och popquiz, med köttbuffe! Helskojkväll kommer det förhoppningsvis att bli! :) En sista utekväll som klasskamrater!

På fredag blir det en avslutning i aulan, halv 9. Sen ett adjö av lärare och rektor och andra som är inbjudna! Plus då att vi får våra betyg i handen!^^

Sen åker vi till Skåne, wohooo!!!

Fluor i tannakrämen!xD

Fluor i tandkrämen!

"Min mor säger att jag har tannatroll, finns det ngt som hjälper mot tannatroll?"xD
GUD!!! Sitter och garvar ihjäl mig här, tack Lina!xD Det behövde jag ikväll!!!

En bra kommentar på facebook är också: "Om det finns enbär... finns det tvåbär då också?"xD

Ikväll känner jag mig inte längre trött. Varför la jag mig inte innan vid 7 när jag var trött???

Faaan, längtar efter Linas rumpaaaaah! På fredag åker vi och våldgästar er någon timme! ;)
Sen vidare till mamma och pappa i Trelleborg!!! <3 Fira jul och lillebrors födelsedag!
På måndag åker vi till Hässleholm och syster yster med tillbehör! Älskade lilla mosters ögonsten! Vad jag längtar!

Har nog ett nytt favoritband just nu! Nomy, deras låt cocaine är förträfligt underbar! Sitter och lyssnar på andra låtar  också och det låter lovande!

Spotify är jäkla bra, om det inte vore för all satans jäkla reklam!

Druckit lite pepsi och ätit lite på en gammal polkagris, med lakritssmak. Sockerkick, WOHOOOO! >_<

Sista Tisdagen!

Det har varit en bra sista tisdag i skolan. Inte gjort mycket alls idag, gått igenom lite betyg och sådär bara, men herregud, lönt att ta det 3 dagar innan skolan slutar. Finns inte en chans att ändra på det nu ändå jue! Ta det ni får och var nöjda, arbetsgivare går inte efter vilka betyg man hade, de går efter att man har en godkänd utbildning.

Fast om det är mer än G så är det klart man ska ge sig själv en klapp på axeln! Det är man värd!

Usch. Jag sitter här och fryser. Imorse när jag gick upp var det varmt, kollade pannan och den stod på 20 grader verklig temperatur, önskad temperatur var 21. Men nu är här kallt, så jag har höjt till 22 i önskad temperatur! Det får gå lite mer el i december, det är en kall månad!

Annars så händer det inte så mycket. Ska slå in lite julklappar ikväll tänkte jag. Det är lite smått terapi. Faktiskt! Sitta och pyssla och vika och tejpa. Christofer har lite svårt för just inslagning, så det tar jag på mig! :) Med glädje också!

Haha, måste lägga upp en bild på min fina pepparkaka jag gjorde i söndags! Har inte bestämt mig för om jag ska äta upp den eller om den ska hängas upp i fönstret:P Vad tycker ni?^^
Just det!

Jag bjuder också på 1 av 2 bilder jag tog på konserten i lördags. Ursäkta den dåliga kvaliten bara!
Mäktigt!

Så glad!

Jag är så glad! Ser verkligen fram emot 2010! Med förväntan!^^

Allt känns så bra nu! Känns som en tyngd från mina axlar har släppt, och att jag nu kan återgå till att vara lycklig!
För det är känslan jag har nu! Lycklig. Det smakar så bra på läpparna!

Jag har ett så bra liv, det hade jag aldrig kunnat tänka mig! Det är mer än jag nånsin önskade mig! Underbara vänner, en underbar sambo, jag har nästan allt utom ett jobb. Men det vet jag att den dagen kommer! Nu har jag en utbildning att luta mig mot, som kommer ge mig ett jobb! Jag känner mig säker med min titel som uska!

Vi får förhoppningsvis våra nålar som vi beställde förra veckan, denna veckan! Håller tummarna för det!
Imorgon inleder vi vår sista vecka tillsammans. Det är tråkigt, men jag vet också att de jag vill hålla kontakten med, kommer jag göra det med också!

Jag är färdig med den dära bokrecentionen, jag kom halvvägs innan Louise hörde av sig och ville ta en fika. så jag tog en liten paus och stack iväg till Göstas och träffade henne. Det var riktigt längesen vi sågs nu! Vi hade det trevligt över 3 koppar kaffe och en baguette!:P Ännu en grej som kommer göra mig vaken långt in på natten!:P Att jag aldrig lär mig!xD

Jag är lycklig! Tack alla ni som funnits vid min sida! Ni betyder oerhört! <3

Sjukling.

Idag har jag en bokrecention att göra på omsorgen. Det är det allra sista vi har. "Genom dörrar" av Temple Grandin. Det var en riktigt bra bok. Nu ska jag bara skriva en recention om den också, utan boken.... Klantarsle som jag är så lämnade jag tillbaka den på bibblan i fredags.

Annars så vet jag inte vad som händer idag. Sov alltför länge igen, så inatt kommer jag inte att sova igen. Så jag får ut ganska mycket av natten också vaken.
Stackars Christofer är sjuk. Han skulle jobbat eftermiddag men har fått sjukanmäla sig idag. Förkyld, feber, ledvärk, nackvärk, halsont. Stackars söt. Hoppas han repar sig snart.

Hörde av Elin nu också, dom verkar ha haft det härligt!:) Förrutom den lille i magen som ställt till det för henne.

Nej, om jag skulle börja på skiten nu så har jag tid över till ingenting sen!

Göteborg!

Har bara ett ord för konserten igår. MÄKTIGT!

Första förbandet var Maylene, helt okey faktiskt!
Andra förbandet var Everytime I Die, inte alls bra band! Riktigt skit!
Tredje förbandet var då Dead By April. Usch för falsksång. Tråkigt för resten av gruppen, för de var bra!
Fjärde förbandet var Killswitch Engage. Fy fan vad ruggigt bra säger jag bara! Grymma!

Och så då bandet som vi alla i Scandinavium väntat på. In Flames. Det var nästan ett fullsat Scandinavium, det vara bara ett fåtal platser som stod tomma! Lika bra liveframträdande som ALLTID! Shit, detta är det bästa band jag hittills sett live, som verkligen än bäst! På alla vis! Denna gången hade de lagt till pyroteknik och eld. Haha, jag blev skrämd ett par gånger av alla plötsliga smällar, men så är jag en liten räddhare av mig ibland för sådant. Det har jag nog efter mamma. Ännu en dålig sak ärvd av mamma istället för de bra!:P Men mamma är bäst på alla plan ändå! <3

Iaf, nu blir det inga fler konserter på ett bra tag, då In Flames ska in i studion och skriva och spela in nytt album. Sommaren 2011 tyckte jag han sa. Hehe, ska kolla upp youtube nu, för Anders drog upp en lycklig tjej upp på scen så att hon fick en jäkla bra vy att videofilma dem på. Hon lovade dessutom att lägga upp klippet idag!
Tyvärr har jag inga bilder, då vi inte fick med kameran och min mobil suger på att ta bilder på avstånd. Trots att vi fick jäkla bra platser.

Nu väntar jag bara på Rammstein i februari. Fy fan säger jag bara. Längtar ruggigt mkt efter det nu! För DET, kommer vara en oförglömlig upplevelse, en av de få man får här i livet!

Idag har vi bara slappat, och bakat pepparkakor med Christofers föräldrar! :) En rikgtigt tråkig söndag, men ändå perfekt!

Vilken räddning :)

Igår var en fin dag! Igår blev det slut på det tråkiga. Igår löste vi det till det bättre. Så underbart skönt. Det var en tyngd som släppte, nu kan jag se fram emot nästa vecka! :)

Haha, det var lite kul igår, i bilen hem. Då sitter jag och säger till S att "det händer jue aldrig att någon bara ringer eller kidnappar med mig till en fest, men jag skulle behöva det ikväll då jag är ensam, men sådana vänner har jag inte". Så fel jag kunde ha!^^

Först kom Hans och Carina på en kopp kaffe och lite skitsnack. Lite klapp på bebismagen blev det!^^ Underbart!
Haha, märkte av att jag fick ett sms under tiden, men orkade inte kolla, trodde det skulle vara Christofer. Men så ringer Annie, då är det hon som skickat och skrivit på msn. Hon skulle dra iväg till Lisa och frågade om jag ville hänga med!
Klart som tusan jag ville det, så efter att Hans och Carina åkt så gjorde jag mig lite snabbt iordning och så kom Annie och hämtade mig.

Sikken kul kväll! Tack tjejer! Det var verkligen kul, och ngt som vi måste göra om igen! Fast kanske med lite prit då med i bilden?:P Helt underbart, lite film med Annie och Lisa, sen kom Faa in och det blev en massa skitsnack!xD Vi lärde oss lite thailändska fina ord!xD Oförglömligt! Tack!

Idag så ska vi då åka till Göteborg, Scandinavium och se In Flames!!!!!!!!
Killswitch Engage, Dead by april och Everytime I die är förband! Snacka om konsert som är värd pengarna!!! Haha, det vet jag väl inte förrän vi varit där, men det är väl ingen tvekan om saken egentligen när man tänker på banden! Wohoooo! Rock hard!

Nu kommer Kalle snart, och då drar vi! Sweeeeeet!

En vecka kvar... Huga!

Fy, nu är det bara en vecka kvar. En vecka tillsammans kvar. Fy vad tråkigt att man kanske inte kommer träffa klasskamraterna igen. Nästan alla så goa och trevliga! Hoppas verkligen att vi håller kontakten!

Det är med skräckblandade känslor som vi slutar. Jag kan bara tala för mig själv, men för mig är det så. Man vet liksom inte vad som ska hända med en. Det är samtidigt skitkul att få komma ut i arbetslivet, man har en förhoppning att nu när man har en stadig utbildning, så kommer man äntligen få sitt första arbete! Men samtidigt smyger sig de där gamla känslorna inpå en igen. Hur det var före jag hoppade på utbildningen. Det är lite hemskt, men jag mår inte lika dåligt över det längre, som för ett par veckor sen. Det var riktigt illa! :/ Jag vet bara att jag inte vill att det ska bli så igen, så jag håller mina tummar och ser positivt fram emot det nya året! :) Man gör det vad det blir till!

Idag firade vi lucia i skolan, söta 6-åringar i luciakören som var så fint att se! Härligt!
Sen så satt vi och fikade i klassrummet tillsammans med vår lärare. Släckte ner belysningen och tände värmeljus på borden! Det var riktigt mysigt!

Sen fortsatte lektionerna som vanligt, lunch däremellan och så slutade vi vid kvart i 2 tror jag det var!:P
Har påbörjat julklappsinslagningen och ska gå ut i köket och fortsätta strax! Det är en del att slå in, så jag kommer nog få sitta nu lite på kvällen!:P

Christofer har åkt till en kompis och jag vet inte riktigt när han kommer hem.
Hans och Carina kommer snart på besök också, det ska bli kul! Det var längesen vi träffade dem nu och jag ska få se fina bebismagen! 5 januari är det beräknat för dom, så underbart skoj! En lite n pojk blir det.

Måste också höra av mig till Elin snart, hon kommer hem idag från utomlandsresa. Där blir det också en liten pojk, i februari! :) Härligt med alla dessa bebismagar!^^ Hoppas de haft det skönt nu denna vecka som gått!

Men nu måste jag fortsätta med julklapparna så klappen till Hans och Carina är inslagen när de kommer!

Ullared!

Haha, jag trodde aldrig jag skulle handla så mkt i ullared, att jag skulle fylla en vagn. Eller, jag var inte ensam. Men vi överfyllde en vagn idag!xD Jag och Matilda proppade på oss så mycket, haha, vagnen var tills lut grymt svår att styra!:P Vi har fått våra goda skratt idag vill jag lova!!!

Vi såg Morgan också! Han såg oss, Matilda råkade säga hans namn för högt, så han var på väg bort mot oss!xD Men vi sprang på annat håll!:P

Jag har iaf fått köpt en hel del nu, bla en OSTKUPA! Fan, vi har letat efter en så länge nu, eller så har vi glömt. Nu har vi jävlar en!:P Lite kläder till Egypten köpte jag, lite julpynt, några julklappar och lite smått och gått!
En riktigt lyckad dag! TACK Matilda! Det var lite tråkigt att vi inte sprang på Annie och Sandra så mkt, men de hade nog också roligt tillsammans! De åkte iväg tidigare också, när vi inte riktigt var färdiga!:P MEn vi lev det till slut!:P

Här kommer en snygg bild på Kundvagnen och Matilda!
En eftermiddag i Ullared kan sluta såhär!:P

Vilken vill jag ha?

Hahaha, jag vill ha en ny mobil. Jag kan förlänga mitt abbonemang, och jag vill! Snart. Väldigt snart! Men jag har två favoriter just nu! Vet inte vilken jag ska ta!

Sony Ericsson Jalou
Jalou är så liten och smidig! Den har en spegel. Den har en inbyggd stegräknare. Den är så snygg också! Såg den idag med A inne på expert! Den mörkblåa ser mer ut som lila! Me like.
Men den har bara en 3 mpixel kamera!

Den är SÅ SNYGG!

eller

Sony Ericsson Satio
Satio har en kamera som heter duga, 12.1 mpixel. Det är fan en kamera mer än en mobil! Den röda ska det vara isåfall! Den vita har jag inte sett i Sverige.
Men den är ganska stor, och DYR!
Den har en kamera som heter duga!!!



Jag har problem!:P

In Flames

Jepps, så var det dags att se In Flames igen! Faen, vad bra de är live! Sjukt bra!
Sist vi såg dem var, ehm. C hade köpt biljetter till mig i födelsedagspresent, jag bodde kvar hemma i Hammarlöv.
Vad fyllde jag? Herregud vad slut i huvudet jag är ikväll!:P

Jag måste ha fyllt 21. Jo, så måste det vara. Konserten var den 30 mars i Lund på mejeriet.
Vi var där med E.
In Flames. Oförglömligt! Lika oförglömligt som när jag såg dem på hultsfred 06! Fast, det var nästan lite tack vare A:s favorit, Pete Doherty.

Mitt i konserten ställer sig Anders, sångaren, och snackar med publiken. Han ba "Det är en jävla tur att jag inte har en stor ful hatt och är hög som ett hus för då hade jag ramlat av scenen". Hahaha, vad jag apflabbade! C som jag var där med bara stod där och glodde och fattade noll. Jävla trögo. Jag var typ den enda i närheten som skrattade!:P
Dagen innan hade Pete Doherty haft sin fula hatt på sig, varit hög som ett hus och ramlat av scenen!xD

Tänkte skriva lite från min lilla anteckningsbok, som jag förde dagbok i när jag var på hultsfred!:D

"Onsdag 14 juni 06"
19:53. Kommer med på tv!!! (Har tydligen blivit filmade, men vi såg aldrig ngt sen.)
Måste kolla upp Trelleborgen, vill veta vem från Trelleborg. (Deras tält hette Trelleborgen)
Första besöket på baja maja. (Haha, viktigt att skriva ner!xD )
Luffsat runt lite grann och blivit taffsad på.... av en tjej! (Hahaha, det hade jag glömt! Såg inte till tjejen nå mer under vistelsen.)

På torsdagen såg vi Within Temptation. Vad jag minns och vad som står så var konserten riktigt grym! Deftones och Soulfly stod också på schemat. KORN missade jag! :/ Jonathan var sjuk, så de ställde in. Det blev en fotbollsmatch istället mellan Sverige och Paraguay. Det var för KORNs skull jag åkte dit! :/

"torsdag 15 juni 06"
08.17. Jag vaknade och gick på första besöket för dagen på bajamajan. (Hahaha, intressant!xD)
Tvättade ansikte och sminkade mig. C vaknade 09.09. Färdiga 10.00. Nu ska vi handla frukost!

12.45. Sitter och jäser. Handlat på Ica, kommer med på tv IGEN! Inhandlat solglasögon. Vädret underbart. Jag fick precis mess!:) Grannarna spelar KENT! BLÄÄ! (Hahaha, var tvungen att ha det med för A:s skull!:P)

På fredagen såg vi HIM. Minns att jag fick stå på tå, jag såg knappt ngt, hade en långjävel framför mig!:P Får jag någon gång chansen att se HIM igen så lätt att jag ska se dem! Underbara!
Gnarls Barkley hörde vi på avstånd och såg lite grann, de var inte så intressanta!:P Blindside och Opeth kollade vi också på, men Opeth gick vi ifrån efter ett tag. De var inte alls bra minns jag.

På lördagen så såg vi Stonesour! Ni vet, Slipknots sångare är sångare i Stonesour! :)
soilwork missade vi, det var så knökat med folk så vi kom inte in till scenen ens. Det var då vi fick 2 jävligt skumma killar på halsen. Blondie och Långhårig kallade vi dem visst!xD Men vi ställde oss i kön till In Flames istället, så vi fick bra platser!:D Det tackar jag för!:D

"In Flames, fy fan vad grymt! Helt jävla asbra asså. Det var det bästa jag nånsin sett live! Ska ses fler ggr." Och så då Anders skämt om Pete, men det behöver jag inte skriva igen!:P


Hahaha, nej, nu har det spårat ur jue!:P Var inte riktigt meningen att sluta såhär!xD Men det var kul att läsa gamla minnen! :)

Ännu ett! :D

Idag så hade vi bara en lektion. Haha, vi fick en uppgift, som skulle göras i grupp eller enskilt, under tiden läraren gick igenom betyg med oss.
Haha, jag undrar hur många det var som gjorde den uppgiften!xD Vi gjorde allt annat utom den :P

Vi fick iaf beställt våra usk-brickor nu. Haha, det hamnade såklart på mig, så jag måste samla in pengar från alla. Det kommer inte bli den lättaste uppgiften. Men jag kommer ligga på som en galning, för jag tänker inte ligga ute med pengar. Betalar dom inte så skickar jag tillbaka deras grejer! Thats it. Måste vara tuff!

Efter att vi fick sluta, så gick jag och A och tryckte ut lite bilder på expert, gick upp till henne och så bytte hon om. Så jag fick kela lite med Katie!:D Hennes hund då va!^^ Världens goaste hund! Hon är så glad i uppmärksamhet, klättrade runt på mig hela tiden, kunde inte få nog:P Sen åkte A och red, och jag gick vidare upp mot samhället. Tog en runda inne på Kappahl och Lindex. Köpte 3 par trosor och 2 mascaror och 1 ögonskugga på Lindex. Plus julklappen till svärmor!
Och så köpte jag lussekatter på Bernts! De har nog de godaste lussekatterna! Rekommenderas varmt, men faktiskt, finns det dagen-innan katter, TA DEM! De ligger i en plastpåse för halva priset, men gud så goda de är! De är mycket saftigare än de dagsfärska, för de har en tendens att bli lite torra. Köper man då ett par stycken och inte äter upp alla, så är de stenhårda sen efter 1 dag!

Så bra dagen var igår! Inte nog med att jag fick 3 VG resultat i skolan, när jag kom hem och kollade dexter, efter mitt betyg på bokrecentionen, så tittade det fram ännu ett VG! Så, sammanlagt 4 VG! Fy fan vad bra jag är!^^

Imorgon så blir det Ullared!!! Igen!:P Haha, men med A, S och H tror jag det var!xD Är inte säker på vem det var som skulle med! :P Vem vare nu A?:P
Köpa sista julklapparna, det är inte många kvar nu!

Stackars C, han springer runt och är nipprig, för nu är det inte lång tid kvar. Imorgon är det 2 veckor, sen flyr vi Sverige 1 vecka! Så härligt det ska bliiii :D
Egypten. Egen lagun. All inclusive. 4+ stjärnigt. Haaaarligt!

Sug på dom! ;)

Haha, vilken bra dag det har varit!:D Trots att jag inte fick sovit så mkt inatt!:P

Dryga 3 timmar sov jag nog, inte direkt optimalt, jag var trött imorse men nu på kvällen är det ingen fara.

Haha, jag är så braaa! Klappar mig på axeln ännu en gång, och säger åt mig själv att jag är bra! För det är jag!

Fick reda på omsorgsarbetet idag. VG. Wohoo. Fick också reda på rehabarbetet. VG. Haha, rehabprovet fick jag också reda på. Jag var helt bombsäker på att det gått spikrakt åt helvete. Men se på fan när jag fick VG+!!! *Klappar mig själv på axeln*

Fick redovisa rehabarbetet lite snabbt inför klassen också. Det gick strålande, även om det inte blev som jag hade tänkt mig!

Idag har vi postat alla julkorten! Helvete, det blev 24 stycken!xD Hahaha. Skickade även in mitt körkortstillstånd och handledarpapper!!! Så, jag hoppas på en vecka så får ni fan se upp ute på vägarna! ;)

Ohhhh, det är inte lång tid kvar till Egypten!!!!! OOOOOOOH! Bara för att vara självisk och gotta mig lägger jag upp länken igen! ;)

http://www.fritidsresor.se/resa/egypten/hurghada/blue-village-exotic-aquamarine/?season=sommar-2010

Nu ska jag gå ut i köket och ta mig ngt att äta! :)

Måndag förkväll!

Japp, så var måndagen på väg mot sitt slut då. Klockan är nu 16.50, och fortfarande har jag inte gjort det jag skulle inom skolarbetet. Det tar jag snart, det är inte så mycket som ska göras i omsorgen.
Har iaf börjat läsa på boken i omsorg, så den är snart utläst, så är där några frågor på det bara. Det blir färdigt i veckan!

Var i A-torp och handlade idag, ska göra pasta med skaldjurssås till middag! :) Har dock inget recept för det, så jag får hoppas det blir bra!

Ändrat lite i bloggen också, lagt till lite och bytt tema. Men jag vill inte ha någon av de redan färdiga mallarna, någon som vet en sida där man kan få tag på gratis mallar? :) Den jag har får duga för tillfället!

Locka hit några läsare skulle kanske varit ett bra första steg. Får bjuda in några vänner till att börja med!


Ny blogg och nytt försök!

Då har jag fått skaffa mig en ny blogg. Trivdes jättebra på blogspot.com men eftersom man inte kunde lösenordskydda där så valde jag att byta. Om det skulle behövas lösenordskyddas! Jag fick byta så att mina vänner ska kunna läsa. Inte vissa personer som uteslutits för gott ur mitt liv. För vissa envisas med att försöka psyka ner mig, leta efter min nya blogg, men de kommer inte hitta den nya. Gör de det, så kan jag bara lösenordskydda. Tummen upp för det!

Så, detta var mitt första inlägg här på blogg.se! Fler kommer det bli, så hoppas jag kommer trivas här! :)
Nu ska jag sova, måste upp tidigt imorgon för en ny tid hos barnmorskan. Blev inget förra veckan, jävla mens.

Godnatt! :)

RSS 2.0